PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Gratis APK Drunen nodig?

apk drunenOp zoek naar een bedrijf voor uw APK Drunen? Moet uw auto weer worden gekeurd voor de APK? En zoekt u daarom een betrouwbaar autobedrijf waar u de APK Drunen kunt laten uitvoeren? Kom dan langs in Oudheusden. Hier is Autobedrijf De Groot gevestigd. Bij Autobedrijf De Groot bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een autobedrijf dat betrouwbare en betaalbare service biedt. Ook voor het laten uitvoeren van de APK Drunen zit u goed bij Autobedrijf De Groot. Wij staan voor u klaar!

Gratis APK Drunen bij Autobedrijf De Groot

Autobedrijf De Groot is een familiebedrijf met vele jaren ervaring en hiermee de geschikte partij voor uw APK Drunen. We vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk, en klantvriendelijkheid. Onze klanten zijn heel tevreden over Autobedrijf De Groot, zij beoordelen ons gemiddeld met een 8,5. We zijn u graag zo goed mogelijk van dienst, ook bij het uitvoeren van de APK. We bieden u duidelijke prijzen, zodat u altijd precies weet wat de kosten zullen zijn. U kunt bij ons terecht voor universeel onderhoud en reparaties aan auto's van alle merken. Daarnaast is Autobedrijf De Groot officieel servicedealer van de merken Citroën en Peugeot. Voor deze twee merken kunt u ook bij ons terecht voor service en onderhoud met garantie. 

Het uitvoeren van de APK Drunen

Als het weer tijd is voor de APK helpen we u bij Autobedrijf De Groot graag. We bieden u betrouwbare service, betaalbaar onderhoud, duidelijke prijzen en eerlijk advies. Als u met uw auto bij ons langs komt voor een grote onderhoudsbeurt dan ontvangt u de APK gratis bij Autobedrijf De Groot. We brengen dan alleen het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur en de afmeldkosten bij u in rekening. Hierdoor heeft u minimale kosten aan de APK Drunen!

Naast service en onderhoud kunt u bij Autobedrijf De Groot ook een ruim aanbod aan nieuwe auto's en occasions vinden. Wilt u graag een nieuwe auto aanschaffen? U vindt bij Autobedrijf De Groot de nieuwste modellen van Citroën en Peugeot, maar ook een groot aantal occasions. Deze occasions kunt u ook vinden op onze website, waar ook meer informatie over elke occasion te vinden is. 

We ontmoeten u graag bij Autobedrijf De Groot! Of u nu langs komt voor de APK Drunen, voor onderhoud of reparaties aan uw auto of voor de aanschaf van een nieuwe auto, u kunt altijd rekenen op de beste service voor de beste prijs. We hopen u binnenkort welkom te mogen heten in Oudheusden! 

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt