PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Gratis APK keuring Vlijmen

apk keuring vlijmenOp zoek naar een autobedrijf voor uw APK keuring Vlijmen? Moet uw auto weer gekeurd worden? En zoekt u daarom een betrouwbaar autobedrijf dat een APK keuring Vlijmen kan uitvoeren? In Oudheusden vindt u Autobedrijf De Groot, een familiebedrijf met vele jaren ervaring. Bij Autobedrijf De Groot bieden we u betrouwbare service en betaalbaar onderhoud. Ook voor een APK keuring Vlijmen kunt u bij ons terecht. Bij Autobedrijf De Groot bieden we u universeel onderhoud en reparaties voor duidelijke prijzen. Zo weet u altijd precies wat u kunt verwachten. We helpen u graag!

​​​​​​​

De APK keuring Vlijmen laten uitvoeren

Bij Autobedrijf De Groot bent u aan het goede adres om de APK keuring Vlijmen uit te laten voeren. We hebben bij Autobedrijf De Groot vele jaren ervaring en we bieden u altijd de beste prijs. Als u met uw auto bij ons langs komt voor een grote onderhoudsbeurt dan is de APK zelfs gratis! U betaalt dan alleen voor de onderhoudsbeurt, het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur en de afmeldkosten. Op deze manier scheelt het u aanzienlijk in de kosten, omdat de kosten voor de APK keuring Vlijmen minimaal zijn! U kunt met een auto van elk automerk bij ons langskomen, wij kunnen de APK altijd voor u uitvoeren. 

APK keuring Vlijmen bij servicedealer

Autobedrijf De Groot is hét adres voor eerlijk advies, een persoonlijke benadering, betrouwbare service en duidelijke prijzen. We bieden universeel onderhoud voor alle automerken. Heeft u een Citroën of een Peugeot? Dan kunt u ook bij ons langs komen voor onderhoud met garantie. Autobedrijf De Groot is namelijk officieel servicedealer van deze twee automerken. Bent u in het bezit van de PCA PLUS pas? U heeft dan altijd recht op een gratis APK in combinatie met elke willekeurige onderhoudsbeurt aan uw auto. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten!

Bij Autobedrijf De Groot bent u zo van harte welkom als u op zoek bent naar een betrouwbaar, ervaren autobedrijf voor het laten uitvoeren van de APK. U kunt de APK voor de beste prijs bij ons laten uitvoeren, of helemaal gratis als u het combineert met een grote onderhoudsbeurt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5. Zij zijn zeer over ons te spreken. Naast service en onderhoud kunt u ook bij Autobedrijf De Groot terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto. U kunt zowel de nieuwste modellen van Peugeot en Citroën bij ons vinden als een ruim aanbod occasions. We hopen u binnenkort welkom te mogen heten in Oudheusden en we horen graag van u wat we bij Autobedrijf De Groot voor u kunnen betekenen!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt