PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

APK Vlijmen nodig?

apk vlijmenOp zoek naar een betrouwbare en betaalbare APK Vlijmen? Is het weer tijd voor de APK? En zoekt u daarom een betrouwbaar autobedrijf waar u uw auto kunt laten keuren? Bij Autobedrijf De Groot staan we voor u klaar. We hebben vele jaren ervaring en we voeren de APK Vlijmen graag voor u uit. Bij Autobedrijf De Groot bent u aan het juiste adres voor (universeel) onderhoud, reparaties en het uitvoeren van de APK. Bij Autobedrijf De Groot bieden we u persoonlijk contact, deskundig advies en duidelijke prijzen. Zo weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Gratis uw APK Vlijmen

Als u uw auto bij Autobedrijf De Groot langs brengt voor een grote onderhoudsbeurt dan ontvangt u van ons gratis APK Vlijmen. Combineer uw APK met een grote onderhoudsbeurt en u betaalt alleen voor de onderhoudsbeurt. Wel worden de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur aan u doorberekend. We bieden professionele, betrouwbare service voor alle automerken. Bij Autobedrijf De Groot is universeel onderhoud altijd heel betaalbaar. Moet er een reparatie aan uw auto worden uitgevoerd? Kom dan bij ons langs, wij helpen u graag!

APK Vlijmen bij servicedealer

Autobedrijf De Groot is servicedealer van Peugeot en Citroën. Zoekt u een autobedrijf waar u met uw Peugeot of Citroën terecht kunt voor service en onderhoud met garantie? Dan moet u bij Autobedrijf De Groot zijn! Bent u in het bezit van een PCA PLUS pas? Dan heeft u altijd recht op een gratis APK, in combinatie met elke willekeurige onderhoudsbeurt. U kunt zo met elke auto bij ons terecht voor het laten uitvoeren van de APK Vlijmen, of u nu een Peugeot of een Citroën heeft of een auto van een ander merk. U kunt altijd rekenen op de betrouwbare en betaalbare service van Autobedrijf De Groot!

Een nieuwe auto aanschaffen bij Autobedrijf De Groot

Naast het laten uitvoeren van de APK en het laten uitvoeren van onderhoud en reparaties kunt u bij Autobedrijf De Groot ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto. We bieden u niet alleen de nieuwste modellen van Citroën en Peugeot maar ook een ruim aanbod aan occasions. Deze occasions kunt u ook vinden op onze website. We bieden u altijd de beste prijs! Onze klanten zijn heel tevreden over Autobedrijf De Groot, zij beoordelen ons gemiddeld met een 8,5. Waar kunnen wij u bij Autobedrijf De Groot mee van dienst zijn? We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt