PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Auto Haarsteeg nodig?

auto haarsteegBent u op zoek naar een nieuwe auto Haarsteeg? Is uw huidige auto aan vervanging toe? Of heeft u misschien nog nooit eerder een auto gekocht? Bij Autobedrijf De Groot in Oudheusden helpen we u graag om de auto te vinden die bij u past. Autobedrijf De Groot is een familiebedrijf. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgebouwd. U kunt bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe auto of een occasion, maar u kunt ook bij ons aankloppen voor service en onderhoud. Wij staan voor u klaar! Als u dus op zoek bent naar auto Haarsteeg, zijn wij de plaats waar u moet zijn!

Een auto Haarsteeg die bij u past

Als u een nieuwe auto Haarsteeg gaat kopen dan moet u verschillende keuzes maken. Omdat u natuurlijk niet dagelijks een nieuwe auto koopt helpen we u graag bij Autobedrijf De Groot. We denken met u mee en we geven u eerlijk advies, zodat u weet welke auto het beste bij u past. Bij Autobedrijf De Groot vinden we een persoonlijke benadering heel belangrijk. We helpen u om een auto te vinden die bij u past. Zo rijdt u straks in een fijne auto die aan al uw wensen voldoet. We gaan samen met u op zoek naar een geschikte auto. Wat voor soort auto zoekt u? Hoeveel mensen wilt u mee kunnen nemen met uw auto Haarsteeg? Heeft u voorkeur voor een bepaald merk? Wat wilt u uitgeven aan uw nieuwe auto? En wilt u een nieuwe auto kopen of misschien juist een occasion? Bij Autobedrijf De Groot geven we u persoonlijk advies, zodat u de juiste keuzes kunt maken en goed geïnformeerd wordt over de aankoop van een auto. 

Een auto Haarsteeg kopen

Bij Autobedrijf De Groot kunt u zowel een nieuwe auto kopen als een occasion. We bieden u een ruim aanbod van occasions. Op onze website kunt u meer informatie vinden over de occasions die wij op dit moment aanbieden. Ook kunt u bij Autobedrijf De Groot de nieuwste modellen vinden van Citroën en Peugeot. Van deze twee merken is Autobedrijf De Groot officieel servicedealer. Dit betekent ook dat u bij ons terecht kunt voor onderhoud met garantie als u een Citroën of een Peugeot rijdt en als u recht heeft op garantie. 

Ook voor service en universeel onderhoud kunt u bij ons terecht. Is het tijd voor de APK? Moet er een reparatie worden uitgevoerd aan uw auto? Of moet uw auto even worden nagekeken? Op zoek naar auto Haarsteeg? U kunt altijd bij ons terecht. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt