PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Auto Nieuwkuijk nodig?

auto nieuwkuijk

Wilt u een nieuwe auto Nieuwkuijk aanschaffen? En bent u daarom op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf, waar u een ruime keuze heeft in zowel nieuwe als gebruikte auto's? We nodigen u graag uit om langs te komen bij Autobedrijf De Groot in Oudheusden. Autobedrijf De Groot is een familiebedrijf. We hebben vele jaren ervaring en we helpen u graag om een auto Nieuwkuijk te vinden die helemaal bij u past. U kunt zowel nieuwe auto's als mooie occasions bij ons vinden. Kom langs of ontdek het aanbod op onze website!

​​​​​​​

Bezoek onze showroom vindt uw auto Nieuwkuijk

Een auto Nieuwkuijk kopen is natuurlijk niet iets wat u dagelijks doet. Het kan best lastig zijn om een auto te vinden die helemaal aan uw wensen voldoet. Om een auto te vinden die bij u past is het belangrijk om te weten waar u precies naar op zoek bent. Bij Autobedrijf De Groot helpen we u daarbij. Een persoonlijke benadering vinden we heel belangrijk. Door u persoonlijk advies te geven kunnen we u het beste helpen. Dankzij het aankoopadvies van Autobedrijf De Groot rijdt u straks in een fijne auto die volledig aansluit bij uw wensen! 

Zoekt u een personenauto? Of zoekt u misschien een nieuwe auto voor uw bedrijf? Hoeveel personen wilt u kunnen vervoeren met uw auto? En hoeveel wilt u uitgeven? Bij Autobedrijf De Groot kunt u naast een ruim aanbod occasions ook de nieuwste modellen vinden van Citroën en Peugeot. Van deze twee merken is Autobedrijf De Groot namelijk officieel servicedealer. We laten de nieuwste modellen graag aan u zien in onze showroom. Als u al een Citroën of een Peugeot rijdt en u nog recht heeft op garantie kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud met garantie in onze autogarage. 

Onderhoud en service voor auto Nieuwkuijk

Niet alleen voor de aanschaf van een nieuwe auto Nieuwkuijk of een occasion bent u bij Autobedrijf De Groot aan het juiste adres, maar ook voor betrouwbare service en betaalbaar onderhoud. We zijn servicedealer van Citroën en Peugeot maar bieden daarnaast ook universeel onderhoud aan voor auto's van andere merken. Ook als uw auto moet worden gekeurd voor de APK helpen we u bij Autobedrijf De Groot graag. We bieden u altijd duidelijke prijzen, zodat u precies weet wat u aan kosten kunt verwachten. 

Wat kunnen we bij Autobedrijf De Groot voor u betekenen? Laat het ons weten! We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten bij Autobedrijf De Groot!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt