PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Auto Vlijmen nodig?

auto vlijmenOp zoek naar een auto Vlijmen? Is uw huidige auto aan vervanging toe? Of wilt u misschien voor het eerst een auto kopen? Bij Autobedrijf De Groot bent u van harte welkom. We helpen u graag om een auto te vinden die bij u past. Autobedrijf De Groot is een familiebedrijf met vele jaren ervaring. We bieden u aankoopadvies, en we bieden u altijd de beste prijs. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto maar ook voor de aanschaf van een gebruikte auto. We hebben een breed aanbod. Kom bij ons langs of bezoek onze website en ontdek ons actuele aanbod auto's en vindt direct uw auto Vlijmen!

Een auto Vlijmen kopen

Als u een nieuwe auto Vlijmen wilt kopen dan gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Bij Autobedrijf De Groot helpen we u om de juiste keuze te maken. Naar wat voor auto bent u op zoek? Heeft u voorkeur voor een bepaald merk? Wilt u een nieuwe auto aanschaffen of juist een occasion? Heeft u een bedrijfsauto nodig of een personenauto? Hoeveel mensen wilt u kunnen vervoeren? En wat is uw budget? Bij Autobedrijf De Groot staat een persoonlijke benadering centraal. Door met u mee te denken en door u eerlijk advies te geven helpen we u om de juiste auto te vinden. 

​​​​​​​

Een nieuwe auto Vlijmen

Bij Autobedrijf De Groot bieden we u een ruim aanbod occasions aan, zo vindt u bij ons altijd uw auto Vlijmen. Op onze website kunt u meer informatie vinden over het huidige aanbod occasions. Daarnaast kunt u bij Autobedrijf De Groot de nieuwste modellen vinden van Citroën en Peugeot. Autobedrijf De Groot is officieel servicedealer van deze twee automerken. U kunt daarom ook voor onderhoud met garantie bij ons terecht als u een Citroën of een Peugeot heeft. Bent u benieuwd naar deze nieuwe modellen? We nodigen u graag uit om eens langs te komen, zodat u op uw gemak de nieuwe modellen kunt komen bekijken. Ook voor het bekijken van onze occasions bent u van harte welkom. We laten u graag ons actuele aanbod auto's zien. 

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons aankloppen. We bieden u betrouwbare service en betaalbaar onderhoud. We hebben vele jaren ervaring en we bieden u duidelijke prijzen. Hierdoor weet u bij Autobedrijf De Groot altijd wat u aan kosten kunt verwachten. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5. Wat kunnen wij voor u betekenen? We horen graag van u hoe wij u bij Autobedrijf De Groot van dienst kunnen zijn bij de aanschaf van een auto Vlijmen. 

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt