PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Autobedrijf Haarsteeg nodig?

autobedrijf haarsteegOp zoek naar een autobedrijf Haarsteeg? Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het uitvoeren van een reparatie aan uw auto of voor het uitvoeren van onderhoud? Bij Autobedrijf De Groot kunt u op ons rekenen. We hebben jarenlange ervaring en we bieden u betaalbaar, universeel onderhoud. U kunt met auto's van alle automerken bij ons terecht voor een vakkundig uitgevoerde reparatie aan uw auto of bijvoorbeeld voor een grote onderhoudsbeurt. Als autobedrijf Haarsteeg bieden we u niet alleen betrouwbare, betaalbare service. U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto. Als autobedrijf Haarsteeg heten we u van harte welkom in Heusden! 

Reparaties en onderhoud bij autobedrijf Haarsteeg

  Autobedrijf De Groot is een familiebedrijf met vele jaren ervaring. We zijn gespecialiseerd in Citroën en Peugeot en we zijn ook officieel servicedealer van deze merken. Dit betekent dat u ook bij ons langs kunt komen met uw Citroën of Peugeot voor onderhoud met garantie. Laat u een reparatie bij ons uitvoeren, of onderhoud, dan blijft de garantie die u heeft behouden. Gaat u met uw Citroën of Peugeot naar een reguliere garage en laat u daar een reparatie uitvoeren, dan vervalt uw garantie. U bent daarom bij Autogarage De Groot aan het juiste adres met uw Citroën of Peugeot! Wij zijn het autobedrijf Haarsteeg. Ook voor universeel onderhoud aan uw auto kunt u bij ons aankloppen. We bieden u betaalbaar onderhoud. Wat voor auto u ook heeft, wij helpen u graag. Autobedrijf De Groot is een familiebedrijf met jarenlange ervaring. U kunt uw auto met een gerust hart aan ons toevertrouwen! We zorgen er graag voor dat alles weer naar behoren functioneert en dat u weer veilig met uw auto de weg op kunt. Komt u bij ons langs voor een grote onderhoudsbeurt? Dan krijgt u van ons gratis APK!

Een auto aanschaffen bij autobedrijf Haarsteeg

Heeft u een nieuwe auto nodig omdat uw huidige auto aan vervanging toe is? Of wilt u bijvoorbeeld een auto met meer ruimte? U kunt bij autobedrijf Haarsteeg veel verschillende auto's vinden. Ons aanbod bestaat uit nieuwe auto's van Citroën en Peugeot, maar ook uit gebruikte auto's. U kunt hierdoor voor elk budget een passende auto vinden. Bent u benieuwd naar het huidige aanbod occasions? Of wilt u graag de nieuwste modellen van Citroën of Peugeot komen bekijken? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs, het autobedrijf Haarsteeg. We laten u graag het aanbod auto's zien. We bieden u altijd de beste prijs!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt