PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Autobedrijf Nieuwkuijk nodig?

autobedrijf nieuwkuijkBent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf Nieuwkuijk omdat uw auto onderhoud nodig heeft? Of wilt u misschien een nieuwe auto aanschaffen bij een autobedrijf Nieuwkuijk? Voor zowel service en onderhoud als voor de aankoop van een nieuwe auto bent u bij Autobedrijf De Groot in Oudheusden aan het goede adres. Wij staan voor u klaar om onderhoud of reparaties uit te voeren of om u te helpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Wat kunnen we voor u betekenen als autobedrijf?

Onderhoud en service bij autobedrijf Nieuwkuijk

Autobedrijf De Groot is een familiebedrijf. We hebben vele jaren ervaring. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5. Ook u willen we graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Is er een defect dat gerepareerd moet worden? Of is het weer tijd voor de APK? Uw auto is bij ons autobedrijf Nieuwkuijk in goede handen. We bieden u duidelijke prijzen en heldere afspraken, zodat u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Komt u langs voor een grote onderhoudsbeurt? Dan ontvangt u van ons gratis APK. Neem contact met ons op voor meer informatie. Voor de merken Peugeot en Citroën zijn we officieel servicedealer. Dit betekent dat u voor deze merken bij ons langs kunt komen voor onderhoud met garantie. ​​​​​

Een auto kopen bij autobedrijf Nieuwkuijk

Niet alleen voor de beste service en voor betaalbaar onderhoud kunt u bij ons autobedrijf Nieuwkuijk aankloppen. Ook als u een nieuwe auto aan wilt schaffen helpen wij u graag. Als u een nieuwe auto aan wilt schaffen dan zijn er veel dingen waar u over na moet denken. Wat voor soort auto zoekt u? Hoeveel ruimte heeft u nodig? Wilt u een nieuw auto aanschaffen of wilt u misschien juist een occasion kopen? En hoeveel wilt u eigenlijk uitgeven aan een nieuwe auto? Bij Autobedrijf De Groot bieden we u aankoopadvies, waarmee we u helpen om een auto te vinden die het beste bij u past. U kunt bij ons de nieuwste modellen vinden van Citroën of Peugeot, maar ook een ruim aanbod occasions. Meer informatie over het aanbod over zowel de nieuwe modellen als over het actuele aanbod occasions kunt u vinden op onze website. 

Bij Autobedrijf De Groot bent u altijd van harte welkom. We helpen u graag als uw auto onderhoud nodig heeft maar ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto. U kunt altijd rekenen op een professionele aanpak, duidelijke prijzen en een eerlijk advies. 

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt