PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Autobedrijf Vlijmen nodig?

autobedrijf VlijmenBent u op zoek naar een autobedrijf Vlijmen? Zoekt u een betrouwbare garage waar u met uw auto langs kunt komen voor reparaties of onderhoud? Of wilt u graag een nieuwe auto aanschaffen? Dan bent u bij Autobedrijf De Groot aan het juiste adres. Bij ons autobedrijf Vlijmen staan we voor u klaar als het gaat om het uitvoeren van reparaties of onderhoud. We hebben jarenlange ervaring. We bieden u betaalbaar, betrouwbaar onderhoud. U bent van harte welkom bij Autobedrijf De Groot!

Onderhoud bij autobedrijf Vlijmen

Bij Autobedrijf De Groot zijn we gespecialiseerd in Citroën en Peugeot. We zijn officieel servicedealer van deze twee merken. Dit betekent dat u bij Autobedrijf De Groot terecht kunt voor onderhoud met garantie als u een Citroën of een Peugeot heeft. Daarnaast vindt u bij ons de nieuwste modellen van Peugeot en Citroën. Wilt u graag een nieuwe auto aanschaffen en bent u benieuwd naar de nieuwste modellen van Citroën en Peugeot? Kom dan bij ons langs. We laten u graag de verschillende modellen zien! We geven u persoonlijk advies en we helpen u graag om een auto te vinden die bij u past.  Naast onderhoud met garantie dat we als servicedealer aanbieden, kunt u bij autobedrijf Vlijmen ook terecht voor betrouwbaar universeel onderhoud. Dit bieden wij aan voor alle automerken. Moet uw auto worden gerepareerd? Of is het tijd voor een grote onderhoudsbeurt? Dan kunt u op ons rekenen. We bieden u altijd betaalbare en betrouwbare service. Komt u langs voor een grote onderhoudsbeurt aan uw auto, dan ontvangt u van ons altijd gratis APK! 

Een auto aanschaffen bij autobedrijf Vlijmen

Naast de nieuwste modellen van Ctiroën en Peugeot vindt u bij Autobedrijf De Groot ook een ruim aanbod occasions. We bieden u altijd de beste prijs. U kunt rekenen op persoonlijk advies, zodat u makkelijk een auto kunt vinden die aansluit bij uw wensen. Heeft u een auto nodig met genoeg ruimte voor uw gezin? Zoekt u vooral een zuinige auto? Of bent u misschien op zoek naar een compacte auto? We denken bij Autobedrijf De Groot graag met u mee en we geven u persoonlijk advies. Onze klanten zijn heel tevreden over autobedrijf Vlijmen. Ze beoordelen ons gemiddeld met een 8,5. We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, of het nu gaat om onderhoud of reparaties of de aanschaf van een nieuwe auto. Wat kunnen we als autobedrijf Vlijmen voor u betekenen? We horen het graag van u!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt