PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Autogarage Drunen nodig?

autogarage drunenBent u op zoek naar een betrouwbare autogarage Drunen waar u met uw auto langs kunt gaan voor onderhoud of reparaties? Bij Autobedrijf De Groot bent u van harte welkom. Wij staan voor u klaar! Als autogarage Drunen hebben we vele jaren ervaring. Autobedrijf De Groot is een familiebedrijf. U kunt bij ons terecht voor onderhoud of reparaties maar ook voor de aanschaf van een nieuwe auto. Bij Autobedrijf De Groot zijn we gespecialiseerd in Citroën en Peugeot. Ook voor universeel onderhoud van auto's van andere merken kunt u bij ons terecht!

Onderhoud en reparaties bij autogarage Drunen

Als autogarage Drunen bieden we u betaalbare en betrouwbare service. Moet uw auto gerepareerd worden? Of is het weer tijd voor een grote onderhoudsbeurt? Breng uw auto bij ons langs en wij zorgen ervoor dat u weer snel op een veilige manier met uw auto de weg op kunt. U bent bij Autobedrijf De Groot aan het juiste adres als het gaat om universeel onderhoud aan uw auto. Maar als servicedealer van Citroën en Peugeot kunt u ook bij ons aankloppen als u een Citroën of Peugeot in uw bezit hebt en een adres zoekt voor onderhoud met garantie. Heeft uw auto een grote onderhoudsbeurt nodig? Dan ontvangt u van ons altijd gratis APK! Bij autogarage Drunen ontzorgen we u volledig.

Een auto aanschaffen bij autogarage Drunen

Wilt u een nieuwe auto kopen bij een autogarage Drunen? Wilt u graag een nieuwe auto aanschaffen omdat u toe bent aan een nieuwe auto? Heeft u een auto nodig met meer ruimte? Of wilt u juist een compacte auto aanschaffen? Bij Autobedrijf De Groot vindt u altijd een auto die bij u past. U kunt bij ons voor elk budget een auto vinden. We bieden u namelijk de nieuwste modellen van Citroën en Peugeot, maar ook occasions. Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod occasions? Of wilt u de nieuwste modellen van Citroën en Peugeot graag komen bekijken? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs! We laten het aanbod graag aan u zien!

Autobedrijf De Groot is zo hét adres als u op zoek bent naar een betrouwbare autogarage Drunen. We bieden u altijd de beste prijs als u op zoek bent naar een nieuwe auto. Ook bieden we u betaalbare en betrouwbare service als uw auto gerepareerd moet worden of onderhoud nodig heeft. U kunt altijd op ons rekenen. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5. We zijn u graag zo goed mogelijk van dienst. Wat kunnen we voor u betekenen?

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt