PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

autogarage heusdenEen betrouwbare autogarage Heusden vinden? U bent van harte welkom bij Autobedrijf de Groot. Hier kunt u rekenen op betrouwbare service, eerlijk advies en persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een persoonlijke benadering staat daarom voorop. Autobedrijf de Groot is een familiebedrijf met jarenlange ervaring als garagebedrijf. We zijn officieel servicedealer van Citroën en Peugeot maar ook voor reparaties en onderhoud aan auto's van andere merken kunt u op ons rekenen. 

Onderhoud bij autogarage Heusden

Bent u op zoek naar een autogarage Heusden met kennis van zaken? Bij Autobedrijf de Groot hebben we veel ervaring. We zetten onze kennis graag in om ervoor te zorgen dat uw auto snel weer naar behoren functioneert. We voeren (universeel) onderhoud uit en zijn officieel servicedealer van Citroën en Peugeot. Dit betekent dat Autobedrijf de Groot hét adres is als uw Peugeot of Citroën toe is aan een onderhoudsbeurt. Doordat wij officieel servicedealer zijn hoeft u niet bang te zijn dat eventuele garantie die u nog heeft, komt te vervallen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs. We vertellen u hier graag meer over!

Een auto aanschaffen bij autogarage Heusden

Niet alleen voor onderhoud en reparaties bent u bij Autobedrijf de Groot aan het juiste adres. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto bent u van harte welkom! U vindt bij Autobedrijf de Groot nieuwe modellen van Peugeot en Citroën, maar ook voor gebruikte auto's zit u bij ons goed. We bieden u een groot aanbod occasions. Bent u benieuwd naar de occasions die wij aanbieden? U kunt de occasions op onze website alvast bekijken. Wilt u graag een proefrit maken in een nieuwe of gebruikte auto? U kunt bij Autobedrijf de Groot heel eenvoudig een proefrit maken. Kom langs en ontdek welke auto het beste bij u past! Bij Autobedrijf de Groot vindt u zowel nieuwe als gebruikte auto's. Daarnaast bieden we u bij Autobedrijf de Groot ook volop mogelijkheden op het gebied van zakelijke leasing of private lease. We vertellen u hier tijdens een bezoek graag meer over. We nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen. Ontdek het aanbod auto's, maak een proefrit of breng uw auto langs voor een vakkundige onderhoudsbeurt of reparatie. We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten bij Autobedrijf de Groot. Graag tot ziens in Heusden!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt