PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Garage Drunen nodig?

garage drunenZoekt u een betrouwbare garage Drunen voor service en onderhoud? Zoek dan niet langer en kom langs bij Autobedrijf De Groot. Bij Autobedrijf De Groot hebben we vele jaren ervaring en bieden we u betrouwbare service en betaalbaar onderhoud. We bieden u duidelijke prijzen en een professionele aanpak. Dankzij onze duidelijke prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan. U kunt met auto's van alle merken bij ons langs komen voor universeel onderhoud en reparaties. Daarnaast is Autobedrijf De Groot officieel servicedealer van Citroën en Peugeot. Kortom: wij zijn de garage Drunen die u zoekt!

Service en onderhoud bij garage Drunen

Als garage Drunen staan we bij Autobedrijf De Groot voor u klaar. Moet uw auto worden gerepareerd? Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet uw auto gekeurd worden voor de APK? Wij zijn u graag van dienst. We geven u graag persoonlijk advies en we zorgen ervoor dat u weer snel met uw auto de weg op kunt. Komt u bij ons langs voor een grote onderhoudsbeurt? Dan ontvangt u van ons gratis APK. U betaalt dan alleen voor de onderhoudsbeurt, voor de afmeldkosten en voor het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur. Zo bieden we u altijd de beste prijs als garage Drunen!

Voor de merken Citroën en Peugeot zijn we bij Autobedrijf De Groot officieel servicedealer. Dit betekent ook dat u bij ons langs kunt komen met uw Citroën of Peugeot voor onderhoud met garantie. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie!

Een auto kopen bij garage Drunen

Naast service en onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto of van een occasion. U kunt de nieuwste modellen bij ons vinden van Peugeot en Citroën maar wij bieden u ook een ruim aanbod van mooie occasions. Bij Autobedrijf De Groot vinden we een persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid heel belangrijk. We denken daarom graag met u mee en we geven u advies op maat. Wat voor soort auto zoekt u precies? Wilt u een nieuw auto kopen of heeft u liever een occasion? Wat is uw budget? Hoeveel mensen wilt u met uw nieuwe auto kunnen vervoeren? Als u een nieuwe auto aan wilt schaffen is er veel om over na te denken. We bieden u daarom aankoopadvies, zodat u precies weet welke auto het beste bij u past. 

We horen graag van u hoe we u bij Autobedrijf De Groot van dienst kunnen zijn! 

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt