PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Garage Haarsteeg nodig?

garage haarsteegBent u op zoek naar een betrouwbare garage Haarsteeg? Zoekt u een garage Haarsteeg waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties? Bij Autobedrijf De Groot staan we voor u klaar. U kunt hier terecht voor universeel onderhoud, vakkundig uitgevoerde reparaties maar ook voor de aanschaf van een auto. U bent bij Autobedrijf De Groot van harte welkom. We horen graag van u hoe we u als garage Haarsteeg van dienst kunnen zijn!

Een nieuwe auto aanschaffen bij garage Haarsteeg

Is uw huidige auto aan vervanging toe? Of heeft u een andere auto nodig omdat u bijvoorbeeld meer ruimte nodig heeft? Dan bent u bij onze garage Haarsteen op het juiste adres. Bij Autobedrijf De Groot vindt u een uitgebreid aanbod van zowel nieuwe als gebruikte auto's. Autobedrijf De Groot is servicedealer van Citroën en Peugeot. Dit betekent dat u de nieuwste modellen van Citroën en Peugeot bij ons kunt vinden en ook dat u bij ons terecht kunt voor onderhoud met garantie. Als u bij ons langskomt dan laten we graag de nieuwste modellen aan u zien. 

Heeft u toch liever een occasion? Dat kan natuurlijk ook! We hebben een gevarieerd aanbod mooie occasions staan. Bent u benieuwd naar het actuele aanbod? U kunt het aanbod occasions vinden op onze website. Daarnaast kunt u uiteraard bij ons langskomen om de occasions te bekijken. Bij Autobedrijf De Groot geven we u graag persoonlijk advies als het gaat om de aanschaf van een auto. Wat zijn uw wensen? Wat is uw budget? Door met u mee te denken helpen we u om een passende auto te vinden. 

​​​​​​​

Onderhoud bij garage Haarsteeg

Bij garage Haarsteeg kunt u ook terecht voor betrouwbaar onderhoud aan uw auto. We bieden universeel onderhoud voor vrijwel alle automerken. Wat voor auto u ook rijdt, we zorgen er bij Autobedrijf De Groot graag voor dat u weer veilig met uw auto de weg op kunt. We hebben jarenlange ervaring als garage, waardoor we veel kennis van zaken hebben. Uw auto is bij ons altijd in goede handen. Onze klanten zijn heel tevreden over ons. Zij beoordelen ons gemiddeld met een 8,5!

Bent u ook op zoek naar een nieuwe auto? Of wilt u graag een occasion aanschaffen? We laten u graag verschillende auto's zien die aansluiten bij uw wensen en uw budget. Daarnaast bieden we u betaalbaar en betrouwbaar onderhoud. Wat kunnen we bij onze garage Haarsteeg voor u betekenen? We horen het graag van u!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt