PCA-pagina_citroen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

garage heusden

Reparaties en onderhoud bij garage Heusden

Op zoek naar een garage Heusden? Is u auto toe aan een grote beurt? Of heeft u schade aan uw auto? En bent u daarom op zoek naar een garage Heusden? Bij Autobedrijf de Groot bent u aan het juiste adres voor een snelle en betrouwbare service. Autobedrijf de Groot is een familiebedrijf waar een persoonlijke benadering voorop staat. In onze garage Heusden kunt u terecht voor (universeel) onderhoud en reparaties van auto's. We bieden altijd de beste prijs. Wilt u uw auto langsbrengen bij garage Heusden voor een grote beurt? Dan ontvangt u van ons altijd gratis APK. 

Een auto aanschaffen bij garage Heusden

  Autobedrijf de Groot is gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Van deze merken zijn wij ook officieel servicedealer. Dit betekent onder andere dat u ook reparaties aan uw Peugeot of Citroën kunt laten uitvoeren op het moment dat u nog garantie op uw auto heeft. Als u nog garantie heeft is het belangrijk dat u bij een officiele servicedealer de reparaties en het onderhoud laat uitvoeren. Doet u dit niet, dan kan uw garantie komen te vervallen. Wilt u graag een auto aanschaffen? U vindt bij Autobedrijf de Groot de nieuwste modellen van Peugeot en Citroën. Daarnaast bieden we u een groot aantal occasions. Deze occasions kunt u ook op onze website vinden. Bij Autobedrijf de Groot bieden we u graag aankoopadvies. Of u nu op zoek bent naar een ruime auto voor uw gezin of dat u misschien juist een auto voor zakelijk gebruik aan wilt schaffen, wij helpen u graag. We denken met u mee, zodat we samen met u snel de juiste auto kunnen vinden. Waar wilt u uw nieuwe auto voor gebruiken? Hoeveel mensen moeten er in de auto passen? Wat is uw budget? Bij Autobedrijf de Groot vindt u een groot aantal auto's, zowel nieuw als gebruikt. 

Kom langs bij Autobedrijf de Groot!

Bij Autobedrijf de Groot kunt u terecht voor reparaties en onderhoud maar ook voor de aanschaf van een nieuwe auto. Ook als u interesse heeft in zakelijke lease of private lease nodigen we u van harte uit om bij ons langs te komen. U kunt bij Autobedrijf de Groot altijd rekenen op eerlijke en snelle service en betrouwbaar en deskundig advies. Wij bieden altijd de beste prijs! Kom langs en profiteer van de lage prijzen. We hopen u binnenkort bij Autobedrijf de Groot te mogen verwelkomen. Graag tot ziens bij onze garage Heusden!

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


autobedrijf degroot

Steenweg 1, 5156 CP Oudheusden
Tel: 0416-66 11 65

info@degrootheusden.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook 

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt